Van Niftrik Traiteurs
Culinaire Catering
De lijst van personen en instanties voor wie Petra van Niftrik de afgelopen decennia heeft gekookt is lang en daar vallen we u dus niet mee lastig.
Zittende diners op locatie, dan wel walking dinners, zijn Petra’s specialiteit.
Ondanks
een scherpe tijdsplanning gebeurt er nog heel veel last minute, resulterende in een
diner van restaurantkwaliteit.
Dit hangt samen met het feit dat Petra zowel het vak
van restaurantchef als dat van de cateraar (waar de nadruk meer ligt op de voorbereiding)
beheerst.
Deze diners kunnen zowel zakelijk als privé zijn.
Belangrijke vaste opdrachtgevers zijn onder meer:
Afdeling Sponsoring van het Concertgebouw
(Tijdsbewaking is hier essentieel, want
de gasten gaan na afloop van het diner naar een concert.)
Universiteit van Amsterdam (al twintig jaar).
C.V. Petra van Niftrik
1980 Opent de eerste Traiteurswinkel in Nederland, in Amsterdam-
1982 Traiteurswinkel én Restaurant in de Reestraat in Amsterdam-
1988 Creëert op dezelfde plek Restaurant
‘Le Campagnard’, de Franse keuken van het
Platteland.
1990 Catert vanuit bedrijf aan huis partijen op diverse monumentale locaties in Amsterdam.
1997 Krijgt eigen locatie ‘t Gemaal’ in Amsterdam.
2007 Begint op die locatie Restaurant ‘Tatin’ bekroond met een ‘9’ door Johannes van Dam.
2008 Verkoopt het restaurant en gaat weer verder als cateraar.
2015 Vestigt zich in Oud Edam en kookt daar vanuit een nieuwe bedrijfskeuken.